Sot ne gratë* jemi në grevë

Sot, gratë* organizojnë largimet nga një shumëllojshmëri punësh: Ato japin dorëheqjen dhe largohen nga vendi i punës. Mund ta shikosh këtu se çfarë kërkojnë ato: