Ne gratë* në festën e majit.

Në festën e muajit maj në Cyrih ka një informacion reth #negrate2018.

Ti mund të bësh një fotografi me kërkesën tënde. Shkruaj një kartolinë miqve, dhe bisedoni me ne reth kushteve të punës – ose thjesht të festojmë :)

Ju mirpresim!

Data: 4 maj, ora 12 (deri reth orës 20)

Vendi: Kasernen-Areal Zürich

Nëse ke ndonjë pyetje, të lutem na kontakto:

isabelle.luethi@unia.ch