Ne gratë* do të flasim!

...dhe do të tregojmë pikërisht historitë tona. Histori diskriminimi në vendin e punës.

Histori që flasin për orare pune, që e bëjnë të vështirë një jetë private normale, histori që tregojnë respekt të munguar për punën tonë, histori që flasin për paga të ulëta, prandaj ne duhet të bëjmë dy punë, dhe të durojmë të gjitha fjalët e hidhura që na duhet të dëgjojmë...

Këto histori ne do t'i bëjmë të dëgjohen!

Përfshihu dhe ti në aksionin tonë:

Data: E mërkurë, 5 qershor

Ora: 18:30

Vendi: Plaza Club

Regjistrohu tani në isabelle.luethi@unia.ch!