Eja në Uniafest!

Të premten, më 14 qershor 2019, femrat zhvillojnë grevë në të gjithë Zvicrën. Gjthashtu do te mbahet po të njejten datë Uniafest në Zürich.

Do të festojmë në Zeughausareal dhe të ftojmë ty dhe familjen tënde të vini.

Në ora 18.30 fillimi i festimit, mirëseardhja

Në ora 18.30 fjalime festive

Prej orës 19.00 ushqim, musikë, program kulturor

Si anëtar i Unies, do të marrësh kupona për ushqim dhe pije në Uniafest.
Të lutem regjistrohu dhe na trego, sa persona do të marrin pjesë?

Në mënyrë që të gjithë anëtarët e rajonit tonë të shkojnë në demonstratën e grevës së grave si dhe në Uniafest, na trego, nëse ke nevojë për informacione në lidhje me transportin.

Regjistrohu këtu:

Nuk ka festa të veçanta në Winterthur, Schaffhausen dhe Uster këtë vit. Eja në demonstratën e grevës së grave më 14 qershor dhe regjistrohu!

Frauen*streikdemo
Demonstrata e grevës së grave zhvillohet para nisjes së Uniafest.
Në orën 16 do të takohemi në Platzspitz në Cyrih dhe bëhemi gati për demonstratën e grevës së madhe të grave.
Eja në një bluzë të bardhë!

16.00 Mbledhja në Pavionin e Unia-s në Platzspitz

17.00 Fillimi i demonstrimit të grevës së grave

Udha e domstratës: Bahnhofquai, Bahnhofbrücke, Limmatquai, Rudolf-Brun-Brücke, Bahnhofstrasse, Sihlstrasse, Helvetiaplatz.

Më shumë informacione rreth 14 qershorit mund të gjeni në link.

Demonstrata zgjatë rreth një orë e gjysmë.

Këtu mund ta gjeni Zeughaushof si dhe Uniafest: