Eja në një aksion!

Eja në një aksion!

21 Tetor: „Gratë * pagesa.“

Më shumë se gjysma e grave dhe vajzave, të cilat punojnë në Zvicër, fitojnë më pak se 4000 Franga në muaj! Pagat më të ulëta janë pagat e grave. Kjo duhet të ndryshohet!

Për këtë arsye më 21 tetor në tërë Zvicrën do të ketë veprime, me anë të të cilave do të kërkohen paga më të larta për gratë. Pas grevës së grave, 21 tetori është dita e rëndësishme e rradhës: dita e pagave të grave.

Unia Zürich-Schaffhausen organizon një aksion gjatë pasditës. Do të të mbajmë të përditësuar.

21 nëntor: Aksioni: „çfarë thua ti?“

5 dhjetor: Aksioni i Festave.

Regjistrohu tash për aksionin Gratë*pagesa: isabelle.luethi@unia.ch