Dëshiron të aktivizohesh për 8 Mars?

Dëshiron të bëhesh pjesë e një aksioni që zhvillohet më 8 mars, në ditën e grave?

Ky është super lajm pasi kemi planifikuar një aktivitet interesant në datën 7 mars në darkë. Në një aksion në rrugë ne do të kujdesemi që më 8 Mars i gjithë qyteti i Zyrihut të dëgjojë historitë tona, të grave!
Dëshiron të dish për çfarë bëhet fjalë dhe të jesh gjithashtu pjesë e këtij aksioni?

Atëherë regjistrohu për një natë aksioni në Zyrih ose në Schaffhausen! Hyr këtu për t'u regjistruar.