Këtu mund të mësosh gjithçka që nuk do të duhej të të ikte në Vitin e Gruas* 2019.

Lajmet

2019-09-30

Eja në një aksion!

2019-06-18

Sot ne gratë* jemi në grevë

2019-06-05

Këto janë historitë tona.

Shumë gra dhe puna që ato kryejnë janë të padukshme. Kjo gjë duhet të ndryshojë. Për këtë arsye shumë gra tregojnë këtu vështirësitë e të përditshmes së tyre në punë.

2019-05-27

Ne gratë* do të flasim!

2019-05-20

Eja në Uniafest!

Të premten, më 14 qershor 2019, femrat zhvillojnë grevë në të gjithë Zvicrën. Gjthashtu do te mbahet po të njejten datë Uniafest në Zürich.

Do të festojmë në Zeughausareal dhe të ftojmë ty dhe familjen tënde të vini.

2019-05-19

Protesta e grave*

Ne grave* na ka ardhur në majë të hundës!

Protesto dhe demonstro me ne më 14 qershor dhe ngrihu për një shoqëri solidare pa racizëm, seksizëm, homofobi dhe transfobi.

Kjo do të ndodhë në rajon më 14 qershor – protesta e grave*!

2019-04-25

Ne gratë* në festën e majit.

Në festën e muajit maj në Cyrih ka një informacion reth #negrate2018.

2019-04-18

Cilat janë disavantazhet e "job sharing"?

Në Zvicër, situata e nënave në tregun e punës është e vështirë: Unë punoj për një kohë të gjatë në industrinë e orëve. Kur isha shtatzënë, më thanë se pas lindjes nuk do të më jepej një vend pune me kohë të pjesshme. Dhe e gjithë kjo edhe pse kam mësuar në ndërmarrje dhe mund të vërtetoj një përvojë pune profesionale 20 vjeçare. Trajnimi im përfshin duke filluar nga montimi i mekanizmave të thjeshtë deri tek ata të komplikuar.

2019-03-07

Ne gratë* jemi këtu!

2019-03-07

Tregimet me Video

2019-03-04

Ne gratë* kemi të drejta!

8 marsi është Dita ndërkombëtare e Gruas*. Gratë po ngrihen në të gjithë Evropën*.

2019-02-21

Zyra për Rregullimin e Pagave

2019-02-18

Dëshiron të aktivizohesh për 8 Mars?