Na trego historinë tënde

Na trego për vështirësitë e tua tek vendi i punës. A duhet të punosh me ndërrime dhe për këtë arsye nuk mund të gjesh dikë që përkujdeset për fëmijët e tu? A fiton kolegu yt i punës më shumë se ti, edhe pse të dy e bëni pikërisht të njëjtën punë? A e ke ndjenjën se njerëzit nuk kanë respekt për punën tënde?

Trego historinë tënde. Shkrimi yt do të hapet pas pak.